Loading...

Rolluiken met thermische bescherming

 

In de eerste plaats zijn rolluiken efficiënt voor het controleren van de temperatuur in het huis. Volgens studies werd duidelijk gemaakt dat indien er rolluiken gebruikt worden tijdens de winter de energetische warmteconsumptie vermindert met ongeveer 10 %. Tijdens de zomer kunnen rolluiken ook een nuttige invloed hebben op het klimaat.

 

De voordelen van rolluiken :

Natuurlijke schaduw en koelte

 

Uv-stralen geraken niet meer in uw huis, zo geraakt uw woning niet oververhit tijdens de zomer.

Energiebasparing

 

Tijdens de winter zijn thermische rolluiken als het ware een barrière tegen warmteverlies. Zo creëren wij een isolerend luchtkussen tussen het venster en de buitenwereld.

Hoog matige geluidsisolatie

 

In de bebouwde kom waar het luidruchtig kan zijn, zorgen rolluiken voor wat vrede en duisternis indien nodig gedurende het slapen.

Intimiteit in de privéruimte

 

Rolluiken zijn een bescherming tegen indiscrete blikken, vooral wanneer de vensters aan de straatkant liggen of gericht naar de woning van buren.

Veiligheid en bescherming

 

Rolluiken zijn een alternatief voor het plaatsen van metalen roosters op de ramen. De rolluiken kunnen van binnen in het huis gesloten worden en houden ongewenste bezoekers op afstand.

Elektrische activering

Elektrische systemen kunnen geprogrammeerd worden om de rolluiken te laten op- of neergaan op bepaalde tijdstippen om een aanwezigheid in het huis te simuleren.

Décharge notre matériel de présentation pour les volets roulants.

Elektrische activering
Produits de la catégorie:
SI BESOIN D'INFORMATIONS SUPPLÉMENTAIRES,N'HÉSITEZ PAS À NOUS CONTACTER