Loading...

Design Plast biedt designproducten van topkwaliteit aan, tegen een betaalbare prijs die volledig voldoet aan de projecten die u voor uw constructie hebt. U kunt kiezen uit een gamma van gevarieerde systemen voor wat betreft het schrijnwerk en adequate accessoires voor uw project.

Nuttige informatie over het schrijnwerk in pvc :

Enkele sleutelwoorden die wij belangrijk vinden bij het realiseren van onze producten: aandacht voor details, manoeuvre van hoge kwaliteit veiligheid en innovatie, aandacht besteden aan besparing van energie. Schrijnwerkerij in PVC zorgt voor veiligheid en beveiliging, brengt grote energiebesparingen, heeft heel weinig onderhoud nodig en is een hygiënisch product dat recycleerbaar is, weinig inpakt heeft op het milieu. PVC heeft een hoge geluidsisolatie en kan in elk klimaat gebruikt worden.

Wanneer men een schrijnwerker kiest is de keuze van de fabrikant het belangrijkste. Men moet hierbij rekening houden met de anciënniteit van de fabrikant, zijn reputatie, welke certificaten en attesten hij kan voorleggen. Dan krijgen wij de garantie over een kwaliteitsproduct. Wanneer men een schrijnwerker kiest, moeten we rekening houden met onderstaande details:

Overeenstemmende profielen.

Wat moet men weten over de profielen?

Ten eerste moet men weten dat profielen in PVC worden onderverdeeld in verschillende klassen: A, B, C, enz. Uit al deze klassen biedt de klasse A de beste kwaliteit. Om tot deze klasse te behoren moet het profiel de dikte van de buitenmuren hebben, meer dan 2,8mm. Dit verzekert de stabiliteit en de duurzaamheid van de vensters, biedt een betere geluids- en thermische isolatie in geval van temperatuurschommelingen. De profielen die minder dik zijn, behoren tot klasse B en C. Zij zijn minder bestand tegen aftakeling en bijvoorbeeld gevoeliger. Zo kunnen zij makkelijker scheuren en de hoeken heb de neiging zich te vervormen

Het glas.

Ook de karakteristieke punten van het glas is belangrijk. Tegenwoordig bestaat er thermisch geïsoleerde beglazing met 2 of meerderen glazen die onderling gescheiden zijn door een verbindingsstuk en aluminium.

Thermische coëfficiënt.

Een belangrijke vraag is: “welke inpakt heet de “U”-waarde op thermische bescherming en uw comfort? De “U”-waarde moet berekend worden voor de totaliteit van het venster, niet enkel, bijvoorbeeld, voor het glas. “U” is de berekening van de hoeveelheid warmte die “ontsnapt” per 1m² oppervlakte van het venster. Hoe lager de waarden zijn, hoe beter is de isolatie. “U” zou voor elk venster afzonderlijk moeten berekend worden…

De ijzerwaren.

De kwaliteit van de ijzerwaren moeten uitstekend zijn want zij garanderen de weerstand en het langdurig gebruik van de schrijnwerkerij. De ijzerwaren moeten in een roestvrij materiaal verwezenlijkt worden. De sluitpunten moeten bevestigd worden op een afstand die overeenstemt met de functionaliteit. 

Produits de la catégorie:
SI BESOIN D'INFORMATIONS SUPPLÉMENTAIRES,N'HÉSITEZ PAS À NOUS CONTACTER